Troslojni montažni dimnik

Montažni troslojni dimnik je enostaven za montažo. Schiedel dimnik je visoko kvaliteten rostfrei oz. inox dimnik, ki ne rjavi, ter ima garancijo 10 let. Dimnik Schiedel ICS25 predstavlja izoliran inox dimnik, pri katerem je izkoristek toplote boljši kot pri običajnih. S sodobno tehnologijo lahko rečemo, da gre za eko dimnik, saj je tudi prijazen do okolja.

 

Dimnik Schiedel – inox dimnik, novodobna inovacija, ki se splača

Troslojni inox dimnik predstavlja nov način izdelave, saj je popolnoma prilagojen montažnemu načinu gradnje. Skrivnost, ki jo hrani montažni dimnik je v tem, da se inox dimnik oziroma rostfrei dimnik z majhnimi posegi in postavi hitro. Je lahek in zato dobro prilagojen zahtevam novodobne gradnje. S serijsko izdelavo je troslojni inox dimnik tako zmanjšal svoje stroške, ter postal kar se da optimalen produkt, ki vam ga ponujamo po zadovoljivi ceni.

 

Troslojni dimnik Schiedel ICS25, vam ponuja trajnost

Troslojni dimnik je relativno nov pojem, ki se uporablja v gradnji. Ta izjemno trpežen dimnik ima garancijo 10 let in več, saj se izoliran rostfrei dimnik ponaša z izjemno dolgo življenjsko dobo. Prednost, ki jo ponuja troslojni dimnik Schiedel ics25 je ta, da je primeren za vse vrste goriva (trda, kurilno olje, plin) in vse vrste kurilnih naprav (klasični ogrevalni sistem, ter nizkotemperaturni sistem).

 

Montažni dimnik Schiedel – enostavna rešitev za vaš dom

Montažni dimnik je primeren tako za staro gradnjo, kot za novogradnje. Ker se troslojni dimnik Schiedel ICS25 lahko pohvali z majhno težo, ne potrebuje posebnih, dodatnih temeljev. Montažni dimnik Schiedel lahko montiramo tudi na kraju, kjer do sedaj niste imeli dimnika, saj je vgradnja za troslojni dimnik v vaš dom izredno enostavna, hitra in cenejša od zidanega dimnika. Z izoliranim brez težav premagamo tudi ovire (šperovci, pozidnice, inp.), saj je možna montaža z izmikom s pomočjo kolen.

 

Dobro izoliran dimnik Schiedel je eko dimnik

Izoliran inox dimnik ima zelo dobro toplotno izolacijo, kar pomeni, da je izkoristek peči maksimalen. Dobro izoliran dimnik zagotavlja tehnologija, ki jo uporabljamo. Eko dimnik Schiedel je izpopolnjen izdelek, saj je narejen iz inoxa in izolacije z nizko specifično težo. Izoliran dimnik tako zadržuje toploto, zato vam eko dimnik omogoča prihranek energije ter manj izpustov v okolje.

 

Preberite tudi: