Troslojni inox dimnik – dimnik novodobne gradnje

Ste tudi vi eden izmed tistih, ki ste se odločili za obliko in izgradnjo dimnika preden ste izbrali  vrsto goriva ali kurilne naprave? Če ste, brez skrbi! V podjetju Dimniki Hočevar s sedežem v Ljubljani imamo za vas rešitev, saj s svojimi kvalitetnimi, troslojnimi dimniki iz nerjaveče pločevine z lahkoto prilagodimo naše inovativne, troslojne inox dimnike vsem novogradnjam. Troslojni dimnik je lahek in prilagojen montažni obliki gradnje. Troslojni dimnik je primeren za vse vrste goriva ter kurilnih naprav.

Troslojni eko dimnik – okolju prijazen produkt

Bližajo se hladnejši in krajši dnevi, ko se boste spet umaknili v varno zatočišče vašega doma. Iz številnih obnovljenih ter očiščenih troslojnih inox eko dimnikov se bodo vili oblački dima, ki bodo neškodljivo zapluli v nebo. V podjetju Dimniki Hočevar, smo že poskrbeli za številne domove; z montažo, obnovo in gradnjo troslojnih dimnikov, ki nudijo večji toplotni izkoristek in so prijazni do okolja. Naši številni uporabniki so navdušeni! Postanite tudi vi naš zadovoljen uporabnik troslojnega eko dimnika, ki garantirajo dolgo življenjsko dobo.

Troslojni dimnik – kvalitetni materiali so garancija za trajnost

Troslojni inox oziroma rostfrai dimnik je zgrajen iz kvalitetnih materialov, ki so ob ustrezni uporabi in vzdrževanju, garancija za njegovo dolgotrajno delovanje. Troslojni inox dimnik je zgrajen iz nerjaveče in plinotesne pločevine, ki ni občutljiva na velike temparaturne spremembe, kar dimniku omogoča daljšo obstojnost. Garancijo za trajnost troslojnega inox dimnika omogočajo trije tovarniško izdelani sloji:

  • Prvi sloj – notranja cev iz nerjavečega materiala
  • Drugi sloj – izolacija (keramična ali kamena volna)
  • Tretji sloj – zunanji inox plašč

 Troslojni dimniki podjetja Dimniki Hočevar so varna, trajna in inovativna naložba za vaš dom.