Streha za dimnik in vse drugo na enem mestu


Streha za dimnik je le majhen in za številne nepomemben delček sistema. Toda prav tako, kakor drži za katerikoli drug sistem, za dimniški sistem dvojnega zidanega ali katerega drugega dimnika velja, da je sistem toliko dober, kolikor je dober njegov najšibkejši člen. Če streha za dimnik ni ustrezna, lahko pride do raznih težav, kot je denimo zamakanje v dvojni zidani dimnik v času padavin. Zato je prav, da je streha za dimnik takšna, da v celoti izpolnjuje naloge v sistemu dvojnega zidanega ali katerega drugega dimnika.


Streha za dimnik, ki jo kupite pri specialistih

 

Če se boste odločili, da boste opremo za vaš novi dvojni zidani dimnik kupili pri nas, bo to vsekakor dobra potrošniška odločitev. Ključnega pomena je, da so stvari, kot so denimo cev za dimnik, rozeta za dimnik, streha za dimnik, koleno za dimnik ali dilatacijska rozeta za dimnik, izdelane iz prvovrstnih materialov, tako da bodo svojo nalogo opravljale stabilno, zanesljivo, kvalitetno in, kar je zelo pomembno, tudi dolgotrajno. Koristno je, da se odločite za dimniški sistem brez šibkega člena, torej kupujte pri specialistih oziroma strokovnjakih.


Dvojni zidani dimnik s omislite s pomočjo svetovanja


Pri nakupu elementov za tako pomemben sistem, kot je dimniški, seveda ni pomembna le kvaliteta. Pomembno je, da sistem oblikujete tudi s pravimi komponentami. Lahko imate denimo odlično cev za dimnik, rozeto za dimnik, streho za dimnik, koleno za dimnik ali dilatacijsko rozeto za dimnik in še kaj, a če sistema ne boste sestavili optimalno, bo visoka kvaliteta posameznih komponent zaman. Zato smo vam pri nas vedno na razpolago, da vam pomagamo s strokovnim nasvetom.
streha za dimnikrozeta za dimnik