Dimnik Schiedel

Troslojni dimnik Schiedel je primeren tako za staro kot tudi za novogradnjo, saj zaradi lahkih kakovostnih materialov, iz katerih je dimnik Schiedel izdelan, omogočajo izgradnjo brez dodatnih temeljev. Namreč dimnik Schiedel je izdelan iz inoxa oziroma rostfraja, ki ne rjavi in izolacije, ki ima nizko specifično težo. Kar pomeni, da ravno ta kakovostna izolacija nadalje omogoča, da dimnik Schiedel poskrbi za maksimalen izkoristek peči. Dimnik Schiedel je primeren za vse vrste goriv ter kurilnih naprav. Ob ustreznem vzdrževanju, pa vam dimnik Schiedel, ki je zaradi ekološke izdelave tudi okolju prijazen, zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

 

Nerjavni dimnik – inox dimni sistem

Sprememba centralnega ogrevanja je s sabo prinesla tudi spremembo v razvoju dimnih sistemov, in sicer na mnogo bolje. V podjetju Dimniki Hočevar vam nudimo visokakovosten nerjavni inox dimnik, ki omogoča hitro ogrevanje, maksimalen izkoristek toplote in je prijazen do okolja, zaradi svoje ekološke sestave materialov iz katerih je izdelan. Nerjavni inox dimnik je izdelan iz kakovostne, nerjavne pločevine, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Nerjavni dimnik je lahek od znotraj gladek in plinotesen, kar pomeni, da je strah pred nevarnimi dimi odveč. Nerjavni dimnik je majhnega premera, zatorej njegova postavitev ne zavzame veliko prostora. Ker je lahek pa omogoča hitro in enostavno montažo brez dodatnih temeljev. Zunanji plašč za nerjavni dimnik vam lahko izdelamo tako, da je v barvi, ki se sklada z videzom vaše novogradnje. In, da ne pozabimo, nerjavni dimnik je primeren za vse vrste goriv.


Fasadni dimnik

Nerjavni fasadni dimnikFasadni dimnik je dimnik, ki je postavljen na zunanji strani fasade in je odlična rešitev v primeru, da si želite postaviti peč v prostor, kjer le tega ni. In sicer rešitev za takšno situacijo je preprosta postavitev novega,troslojnega, kovinskega dimnika. Ker je troslojni, kovinski torej fasadni dimnik lahek ne potrebuje trdnih in zidanih temeljev. Prav tako ni nujno, da takšen trislojni, kovinski fasadni dimnik poteka od tal, za kar poskrbijo stenski nosilci, ki jih montiramo, kjer je to potrebno. Kar pomeni, da lahko fasadni dimnik poteka tudi od prvega ali drugega nadstropja navzgor. Njegova prednost je v tem, da ga po postavitvi ni potrebno dodatno obdelovati, saj je njegov videz dokončno izdelan že pred samo postavitvijo. Fasadni dimnik je lahek, plinotesen z dolgo življenjsko dobo.

Pošljite nam povpraševanje in si zagotovite svoj fasaddni, montažni dimnik še danes.