IZDELAVA SPLETNIH STRANI IN OPTIMIZACIJA ZA VIDNOST NA GOOGLE

NAROČNIK IZDELAVE SPLETNE STRANI: Hočevar Borut d.o.o. Dimniki Hočevar

Izdelava in oblikovanje spletnih strani

Izdelava spletnih strani je tesno povezana z oblikovanjem spletnih strani in z optimizacijo spletne strani. Če pri izdelavi spletne strani govorimo o tehničnem procesu, ki zajema tako tehnično optimizacijo kot ON site optimizacijo Pri oblikovanju spletne strani govorimo o intuitivnem oblikovanju takem, ki s tremi kliki vodijo do željene informacije ali izdelka. Tretji del pa je ON site optimizacija spletne strani. Oblikovanje spletnih strani dobi svojo težo takrat ko je internetna stran vidna in je najdena na Google. Za vse tiste, ki pa na spletno stran prihajajo iz socialnih medijev ali z referenčnih spletnih strani pa lahko preidejo prej predno spletna stran na iskalnem marketingu dosega pozicije, ki prinašajo obisk. Postavitev spletne strani je ciljno naravnan proces za doseganje ciljnega trga in kupca na tem trgu.

Vsisi
 
Dimniki Hočevar

Postavitev in sanacija dimnikov s tradicijo

Družinsko podjetje, ki je postalo eno prvih, ki se je specializiralo za sanacijo dimnikov iz nerjavne pločevine. V podjetju Dimniki Hočevar nudijo ; sanacijo dimnikov, povrtavanje dimnika, novogradnja dimnika, izdelava troslojnih dimnikov, izdelava montažnih dimnikov ter prodajo in montažo kaminskih peči. Prednost podjetja so tudi brezplačen ogled na objektu, svetovanje in izbira primernega materiala, dimniških tuljav, ureditev tehnične dokumentacije, soglasij. Za vse, ki pa nam zaupate vam uredimo izdelavo dimnika na ključ.

 

Vas zanima postavitev nove spletne strani za podjetje ?

Postavitev spletne strani cena kot eden dejavnikov pri izdelavi spletne strani. Pri ceni je vedno tudi vsebina in kakovost izdelava ter oblikovanje spletnih strani. Ravno tako je pri prenovi spletne strani, kjer se posodobi obstoječi CMS, uredijo Java script in CSS datoteke, meta opisi, naslovi podstrani, vsebine na podstraneh ter poimenuje slike in video posnetke. Oblikovanje in izdelava spletne strani je tako hkraten proces, ki si sledita v vnaprej določenih zaporedjih. Namen je izdelati spletno stran, ki bo učinkovita, predstavljala podjetje med mnogimi podobnimi ponudniki s celega sveta.

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani Ema bazeniIzdelava spletne strani Dom pohištvoIzdelava spletne strani SenseIzdelava spletne strani GeokoIzdelava spletne strani DS InštrukcijeIzdelava spletne strani Jarc

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.