Dimniki Schiedel

Podjetje Schiedel se z dimniškimi sistemi ukvarja že vrsto let in je na tem področju vodilni proizvajalec v Sloveniji. Dimniki Schiedel niso samo šamotni, kot bi si marsikdo mislil ampak imajo tudi program iz nerjaveče pločevine ter tehnične keramike.

Pri nas smo specializirani za rostfrei program (rostfrei dimniki ali nerjavni oz. inox dimniki), ki se je skozi leta izkazal ne samo kot sanacijski program, ampak tudi za vse novogradnje. Namreč zahteve kurilnih naprav, ki imajo vse boljši izkoristek in posledično nizke izhodne temperature dimnih plinov, so potrebne, da je dimnik odporen na vse kisline, ki nastajajo pri izgorevanju, hkrati pa mora biti tudi temperaturno odporen. Inox dimniki to vse imajo, hkrati pa so lahki in enostavni za montažo. Dimniki Schiedel izpolnjujejo vse zahteve in imajo garancijo 10 let. Dimniki Schiedel so sinonim za tradicijo in kakovost, katero smo opazili tudi sami in tako postali pooblaščeni monterji za njihove dimniške sisteme.

Schiedel Prima plus je namenjen sanaciji dimnikov medtem ko je Schiedel ICS sistem troslojnih dimnikov, ki so samostojni objekt in so toplotno izolirani in se lahko montirajo tako znotraj kot zunaj objekta.

 

Preberite tudi: