DIMNIKARSTVO HOČEVAR – dimnikarstvo s tradicijo

Dimnikarstvo in vgradnja kaminskih pečiDimnikarstvo Hočevar je bilo ustanovljeno leta 1994 kot s.p., kasneje pa se je zaradi širitve preoblikovalo v d.o.o.. Dimnikarstvo Hočevar je kot eno izmed prvih dimnikarstev v Sloveniji začelo s sanacijami dimnikov in novogradnjami dimnika. Ogromno izkušenj imamo tudi v drugih storitvah.
V podjetju vam nudimo:

  • sanacije dimnikov,
  • povrtanje dimnikov,
  • novogranje dimnikov,
  • troslojne dimnike,
  • montažne dimnike,
  • prodajo in montažo kaminskih peči.

 

Dimnikarstvo Hočevar nudi tudi brezplačne oglede objektov, svetovanja o izbiri premera dimniške tuljave, o materialih, primernih za dimniško tuljavo ter o vgradnji materialov visoke kakovosti s TÜV certifikati.
Dimnikarstvo Hočevar se lahko pohvali z več kot 2500 postavljenimi dimniki in ogromno izkušnjami pri izvajanju ostalih storitev. Pri gradnji dimnikov imamo že več kot dvajsetletno tradicijo in odlične reference slovenskih strank. Ne ukvarjamo pa se samo s sanacijo in dimniškimi novogradnjami ampak imamo tudi pestro ponudbo kaminskih peči.

 

 

Dimnikarstvo Ljubljana (od kaminske peči do rozete)Dimnikarstvo Hočevar se nahaja neposredno v Ljubljani

Naša dimnikarska služba se nahaja neposredno v Ljubljani. Ker se naši prostori nahajajo v središču glavnega mesta, je naše dimnikarstvo mobilno in prilagodljivo za sanacije, novogradnje ali montaže dimnikov po vsej Ljubljani in tudi drugod po Sloveniji. V naši poslovalnici vam bomo svetovali tudi pri morebitnih vprašanjih in dvomih. Ker se ukvarjamo tudi z montažo kaminskih peči vam bomo pomagali pripraviti načrt kako pripraviti dimnik za kamin.


Dimnikarstvo Hočevar se nahaja na Žibertovi 26, 1000 Ljubljana. Pridite in obiščite našo poslovalnico ali pa nas pokličite na telefonsko številko. Z veseljem vam bomo svetovali pri vaših vprašanjih in odpravili morebitne dvome, ki jih še imate. Na vašo željo se lahko dogovorimo tudi za obisk na domu, kjer si bo željen objekt ogledal strokovnjak in podal strokovno oceno glede morebitne sanacije, montaže, povrtanja ali novogradnje dimnika. Prav tako pa vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri in vgradnji kaminske peči. Zaradi osrednje lege dimnikarstva Hočevar v Ljubljani smo lahko dostopni ter hkrati mobilni za celoten slovenski trg in potrebe vsakega kupca.