Dimnikarstvo Hočevar – sanacija dimnikov s tradicijo


Dimnikarstvo Hočevar je družinsko podjetje, katerega začetki segajo v leto 1994. Najprej smo delovali kot s.p., a smo se zaradi širitve dejavnosti leta 1997 preoblikovali v d.o.o.. Smo eni izmed pionirjev pri sanaciji dimnikov iz nerjaveče pločevine v Sloveniji, obenem pa imamo ogromno izkušenj s postavljanjem dimnikov in ostalih storitev: sanacija in povrtavanje dimnikov, montažni ali troslojni dimniki in prodaja montaža kaminskih peči. Naše storitve so kvalitetne, obenem pa je ugodna tudi cena, ne glede na to za kateri slovenski dimnik se odločite. Obiščite dimnikarstvo Hočevar v Ljubljani in preverite ponudbo.


Dimnikarstvo Hočevar za gradnjo uporablja napredne materiale


Dimnik je zadnji, a zato nič manj ključni del vašega ogrevalnega sistema, obenem pa je močno izpostavljen različnim vremenskim razmeram, zato je nujno, da je gradnja dimnikov kvalitetna za kar poskrbimo v dimnikarstvu Hočevar. Naši strokovnjaki si najprej brezplačno ogledajo objekt, potem pa svetujejo o najboljši izbiri za vaš dimnik, ki je odvisna od velikosti in vrste dimnika. V dimnikarstvu Hočevar za gradnjo dimnikov uporabljamo napredne materiale, kot sta keramika in jeklena pločevina, seveda pa se lahko odločite tudi za kamnit dimnik. Trenutno je za gradnjo najbolj priljubljen material rostfrei pločevina oz. inox dimnik, ki je narejen iz nerjaveče pločevine in je bolj odporen ter nudi ugodno bivanje za vas in vašo družino. V kolikor si želite tudi vi stopiti v topel in udoben dom in imeti slovenski dimnik po ugodni ceni nas kontaktirajte. Naše dimnikarstvo deluje v Ljubljani, a se z veseljem odzovemo tudi na probleme z dimniki v ostalih mestih kot so Kranj, Maribor, Koper.

 

dimniki hočevardimnikarstvo hočevar


Dimnikarstvo Hočevar nudi sanacije dimnikov v Ljubljani in ostalih slovenskih mestih


V kolikor je vaš dimnik dotrajan in se želite izogniti nevščenostim ter se počutiti varno v svojem domu, pokličite dimnikarstvo Hočevar. V našem podjetju vam nudimo kvalitetno in profesionalno sanacijo vaših dimnikov v Ljubljani, kar dokazujejo zadovoljne stranke, ki so se odločile za dimnikarstvo Hočevar. A to ne pomeni, da smo omejeni samo na glavno mesto. Sanacijo dotrajanih tuljav, povrtavanje dimnikov na ustrezno dimenzijo, rušenje dotrajanih dimniških tuljav in ostala popravila na dimniku nudimo tudi v Mariboru, Kopru, Kranju, pravzaprav po celotni Sloveniji.


V kolikor želite več informacij obiščite dimnikarstvo Hočevar na Žibertovi 26 v Ljubljani, ali nas kontaktirajte preko telefona ali elektronske pošte. Naši strokovnjaki vam bodo svetovali pri izbiri, ali je za vas bolj primeren kamnit dimnik, iz nerjaveče pločevine ali keramike in ali je potrebna sanacija. Mi smo sinonim za dimnikarstvo.