Dimnik za kamin oziroma kaminsko peč

Podjetje Dimniki Hočevar izdelajo idealen dimnik inox za vaš dom.  Dimnik za kamin vam prostor napolni s toploto ter ga estetsko dopolni. Vsak naš dimnik je visoko kakovosten, v naši ponudbi pa najdete tudi dodatke za dimnike: cev za dimnik, inox cevi za dimnik, kapa za dimnik, kot tudi različne vrste inox dimnikov: inox dimnik ob steni, z enojnim plaščem, dimnik za kaminsko peč, dimnik za kaminsko peč na pelete, troslojni inox dimnik...

 

Dimniki za kamin in kaminsko peč so kislinsko in toplotno odporni

Si že dolgo želite kamin, pa vam lokacija vašega dimnika to ne dopušča? Z veseljem vam lahko povemo, da se motite. Podjetje Dimniki Hočevar vam nudi kakovostne izdelke, izdelamo vam dimnik za kamin po vašem okusu in vaših željah. Končno lahko uživate ob svetlobi in toploti kamina. Rešitev za vas je dimnik za kamin, saj ga lahko postavimo kamorkoli želite. Dimnik je izoliran, lahek, kislinsko in toplotno odporen ter ima posledično zelo dolgo življenjsko dobo. V naši ponudbi imamo tudi dimnik za kaminsko peč ter dimnik za kaminsko peč na pelete. Naj vaš dimnik opravlja svojo nalogo koristno in dolgo! Uresničite svoje želje, izberite želeni kamin ter uživajte v toplih trenutkih ob opazovanju svetlobe in toplote ognja v vašem prostoru.

 

Inox oz. nerjavni dimnik za kamin je rešitev za kakovostno ogrevanje

Dimnik inox je kislinsko in toplotno odporen, zaradi česar slovi po zelo dolgi življenjski dobi. Za dimnik je izredno pomembno, da ustreza najnovejšim standardom ter da je v dobrem stanju, saj je končni člen vašega ogrevalnega sistema vašega doma. Inox dimnik pomeni kvalitetno izbiro. Na področju gradnje postaja dimnik iz nerjaveče pločevine standard. Inox dimnik je neobčutljiv na temperaturne spremembe, ima prilagodljivo strukturo, zaradi česar ima daljšo obstojnost. Dimnik inox je v zadnjih leti vse bolj uporabljen material za gradnjo dimnikov, saj gre za produkt, ki se lahko hitro ogreje in hitro ohladi, je povsem tesen in odporen na kondenz. Zaupajte modnim smernicam pri dimnikih ter si priskrbite dimnik inox, katerega sestavni del so cevi za dimnik, za dolgo in brezskrbno bivanje v vašem toplem domu. Zaradi montažne gradnje je enostavn priklop na kaminsko peč.

Podjetje Dimniki Hočevar vam ponuja različne produkte iz inox materiala: dimnik za kamin, kapa za dimnik, cevi za dimnik, dimnik za kaminsko peč, inox dimnik ob steni, inox dimnik z enojnim plaščem, inox cevi za dimnik, dimnik za kaminsko peč na pelete. Preverite tudi ugodno ceno troslojnih inox dimnikov!

 

Kapa in cevi za dimnik: naj bo vaš dimnik za kamin popoln

Med obvezno opremo vsekakor spada kapa za dimnik. Gre za strešni del dimnika, ki je lep izdelek, ki daje vašemu dimniku dovršen zaključek, ga ščiti pred vremenskimi vplivi, preprečuje dežju, da ne pada v odprtino dimnika ter ureja in usmerja dimne pline.

Cevi za dimnik: naj vaš dimnik za kamin dela dolgo in brezhibno. V naši ponudbi vam nudimo inox cevi iz nerjavečega materiala za brezskrbno ogrevanje.

 

Preberite tudi: