Dimniki Schiedel – Trajna rešitev za vsak dom

Dimniki SchiedelČe ste si že priskrbeli troslojen dimnik Scheidel, podjetja Dimniki Hočevar s sedežem v Ljubljani, potem je strah pred mrazom odveč. Sicer pa, ne vztrajajte pri starih, nevarnih dimnikih, ki zaradi dotrajanosti prepuščajo pline v vaš dom  in onesnažujejo okolje. Dimniki Schiedel so primerni tako za staro kot tudi novogradnjo. Kar pomeni, da si lahko tudi vi, že danes, s samo enim telefonskim klicem omogočite kakovosten dimnik Schiedel. Ker so dimniki Schiedel, zaradi kakovostnih materialov lahki, pri izgradnji ne potrebujejo dodatnih temeljev. Prav tako pa si boste z dimniki Schiedel, zaradi kakovostne toplotne izolacije priskrbeli maksimalen izkoristek peči. In samo še namig, dimniki Schiedel so primerni za vse vrste goriv ter kurilnih naprav. Strah pred mrazom je tako odveč, zagotovite si kvalitetno in trajno rešitev!

Dimnik Schiedel – kakovost se skriva v materialih

Dimniki Schiedel so narejeni iz inoxa in izolacije z nizko specifično težo. Kar pomeni, da boste z dimniki Schiedel prihranili pri energiji. Uspeh naših kakovostnih dimnikov Schniedel se skriva v rostfraju, ki je izoliran in ne rjavi ter omogoča boljši izkoristek toplote. Prav tako so, zaradi svoje ekološke izdelave, dimniki Schiedel okolju prijazni. Naši dimniki Schnidel  krasijo že prenekateri dom, zakaj ne bi še vašega.

Dimniki Schiedel – toplota iz kamina

Ste si že od nekdaj želeli kamin v svoji dnevni sobi, vendar ste mislili, da to ni mogoče? Sedaj je! Dimnike Schiedel za kamine lahko postavimo kjerkoli, tudi v prostoru, kjer doslej niste imeli dimnika. Kako? Vgradnjo izoliranih dimnikov Schidel za kamin nam omogoča montaža s pomočjo kolen pri čemer se izognemo vsem morebitnim oviram. Če dimnik že imate in želite samo še kamin ali pa  želelite izboljšati izkoristek energije, pa pri nas poskrbimo tudi za kaminske peči in obnovo vašega dimnika. Do toplote iz kamina vas loči le še en klic v podjetje Dimniki Hočevar.