Cev za dimnik – kvalitetna izdelava in ugodna cena

cevi za dimnik Cev za dimnik je eden izmed osnovnih elementov za gradnjo dimnika. Cev za dimnik služi odvajanju dimnih plinov vstran od kurišča oz. centralne naprave za ogrevanje. S kakovostnimi cevmi znatno zmanjšamo izgube pri ogrevanju, saj z njimi povečamo učinkovitost peči. S kvalitetno cevjo za dimnik prav tako povečamo ogrevalni čas, saj kakovostne cevi toploto ohranjajo več ur po tem, ko smo prenehali greti. Cev za dimnik mora biti torej kvalitetno izdelana. Natančno izdelane cevi za dimnik bodo zagotavljale tudi plinotestnost dimnikov. Izdelava cevi za dimnik mora tako zmeraj biti natančna in kakovostna, hkrati pa je pri izdelavi in vgradnji potrebno slediti zadnjim modnim trendom in razvoju nasploh. Dimne cevi in kolena so eden izmed najpomembnejših elementov pri gradnji dimniškega sistema. V podjetju Hočevar vam ponujamo kakovostno izdelavo cevi za dimnik in drugih dimniških elementov, zagotavljamo pa vam tudi hitro, enostavno in kvalitetno montažo dimniškega sistema.


Skrb za dimnik je izjemnega pomena, saj zagotavlja požarno varnost

Dimnike pa je po njihovi namestitvi potrebno tudi kvalitetno vzdrževati. Vzdrževanje dimnika poteka z rednimi pregledi in vzdrževalnimi deli, za katera skrbijo posebne službe. Na področju Ljubljane za vzdrževanje dimnika in cevi za dimnik skrbi dimnikarstvo Ljubljana, ki stanovanjem in stanovanjskim kompleksom zagotavlja nemoteno ogrevanje skozi vso zimo. Z dobrim vzdrževanjem in čiščenjem cevi za dimnik se izognemo napakam na kurilnem sistemu, hkrati pa znatno zmanjšamo možnost nastanka požarov ali zastrupitev z ogljikovim monoksidom.

V podjetju Hočevar vam v namen vestnega in kvalitetnega vzdrževanja ponujamo tudi možnost nakupa krtače za dimnik, s katero boste vaš dimnik lahko kvalitetno očistili.


Na voljo so tudi kaminski sistemi

dimnikarstvo Ljubljana Ponujamo vam tudi možnost nakupa dimnika Schiedel, ki odlično sovpada s kamini Schiedel, ki jih namestimo direktno v dimniški jašek. Kamin odlikujejo kompaktne dimenzije. Deluje neodvisno od zraka v prostoru, primeren pa je tudi za vgradnje v pasivne hiše. Izkoristek kamina je 84%.
Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o veliki ponudbi cevi za dimnik in drugih dimniških kompletov, ki vam jih ponujamo. Izdelki, ki so naprodaj so kvalitetni, njihova cena pa je ugodna. Vesel pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se o ceveh za dimnik lahko pogovorite z našimi prodajalci. Seznanili vas bodo tudi s postopki za vzdrževanje dimnika, pogovorite pa se lahko tudi o namestitvi dimnika za kamin.