Adaptacija dimnikov

Sanacija in adaptacija dimnikov je bistvenega pomena za varen in topel dom, saj se samo tako lahko zagotovi dobro delovanje dimnikov. Sanacija dimnika tako ni nekaj, s čimer bi lahko odlašali. Obnova dimnikov in adaptacija dimnikov je potrebna takoj, ko ugotovite, da vaš dimnik ne deluje kot bi moral. Da bo sanacija dimnika izvedena kar najbolj kvalitetno, vas vabimo, da nas pokličete.

 

Sanacija mora biti izvedena kakovostno

Sanacija dimnikov je ena izmed storitev, ki jo ponuja naše podjetje. Specializirali smo se za vse, kar vaši dimniki potrebujejo, tako da vam bomo lahko kar najbolje svetovali, ne glede na to, ali je potrebna sanacija ali adaptacija.

 

Adaptacija in sanacija dimnikov

Ker je dimnik veliko časa "v uporabi", je večkrat potrebna obnova dimnika, pri zelo starih ali kakorkoli poškodovanih dimnikih pa vam svetujemo adaptacijo dimnikov:

  • sanacija z delno adaptacijo dimnikov: gre za sanacijo s porušitvijo zgornjega dela dimnikov
  • sanacija s popolno adaptacijo dimnikov: sanacija s porušitvijo celotnega dimnika in izgradnjo novega troslojnega inox dimnika

Če odvod dima in kondenza ni več optimalen, vam svetujemo pregled in svetovanje, ki ga opravijo naši strokovnjaki.

 

Adaptacija dimnikov s povrtavanjem in vstavitvijo inox dimne tuljave

Adaptacija dimnikov je izvedena z uporabo preizkušenih proizvodov in z upoštevanjem tudi najmanjših podrobnosti. Zelo pomembna podatka sta tudi, kakšno vrsto kuriva in kakšno kurilno napravo uporabljamo. Če je dimnik v notranjosti dovolj širok, vstavimo inox cevi za dimnik brez dodatenga vrtanja. Če pa je dimnik v notranjosti ožji od premera inox tuljave, pa sanacijo dimnikov izvedemo tako, da s povrtavanjem notranjosti dimnikov ustvarimo večjo prostornino za vstavitev inox tuljave.

 

Delo prepustite strokovnjakom

Sanacija dimnikov, ki jo boste naročili pri nas, bo opravljena kar najhitreje in najbolj kakovostno, saj smo podjetje s skoraj dvajsetletnimi izkušnjami na tem področju. Če vaš dimnik potrebuje sanacijo in/ali adaptacijo, nas pokličite!